VII. Apartman a Centrál Passage-ban
Képgaléria (7 kép)


Budapest kulturális és üzleti negyedében a teljesen megújult Király utca elején a Király utca 8-10. és Paulay utca 3. szám alatt épült meg a Central Passage, mely jelenleg a városrész egyik legértékesebb ingatlanja. 

Az épület együttes meghatározó eleme a két szint magas passzázs, ami a Király utcától indul. Erre szerveződnek a lépcsőházak ill. az üvegtetővel borított belső udvarok, melyek a belső terek bevilágítását biztosítják. 

A modern épület belső átriumot kapott, ahol a földszinti és első emeleti részeken különleges éttermek, kávézók, elegáns divatáru boltok valamint irodák kapnak helyet. A kétszintes mélygarázs mindkét irányból megközelíthető.
Mind az épületen mind a lakásokon belül ízléses spanyol burkolatok kerültek beépítésre.

Az eladó lakás a IV. emeleten van, 35,2 m2 lakóterület + 1,9 m2 erkély. A lakáshoz teremgarázsban 1 gépkocsi számára van beállóhely. A lakás vadonatúj, kb. 1 hónapja került átadásra.
Beosztása: előtér beépített szekrénnyel, fürdő káddal, mosdóval, wc-vel, mosógép kiállással, erkélyes nappali amerikai konyhával. A konyha világos, ablakos, igény szerint leválasztható. A konyhában beépített bútor van, tűzhellyel, sütővel, elszívóval. Az öröklakás vételára garázs beállóval együtt 31,0 millió forint. Esetleg van lehetőség a garázsbeálló nélküli vásárlásra is. Így a lakás vételára 26,0 millió forint. Tehermentes, azonnal költözhető.

Az épület kialakítása egyedi, különleges bárhol a világon megállná a helyét. Rendkívüli érzést biztosít a belváros szívében élni és élvezni a tökéletes harmóniát a nyugalom és a városi nyüzsgés között.

Előzetes időpont egyeztetés után bármikor megtekinthető.

Oblat Ildikó 06-30-9703-183

email: oblatildiko@mail.datanet.hu
 HomlokzatHomlokzatHomlokzat

ÁtriumKonyhaFolyosóFürdő


www.siteadmin.hu