Buda, Rozália u.


Buda csendes könnyen megközelíthető zöldövezetben, családi házas környezetben a III. kerületben Aquvincum-nál gyönyörű 900 m2-es gondozott, fás, bokros kerttel praktikus beosztású, igényes, szép kivitelezésű kétlakásos családi ház együtt vagy lakásonként külön is eladó.
Az ingatlan összközműves, a két lakás egymástól teljesen független két különböző szinten helyezkednek el. Külön fűtésrendszerrel és bejárattal rendelkeznek. A nagyméretű kert is megosztható. A lakások hasznos alapterület – belső lépcső, terasz, erkély nélkül - egyenként 110 m2.Azonos beosztásúak, az emeleti lakásban nagyon kevés csapott rész is található. Mindkét lakáshoz önálló garázs és tároló tartozik. A garázsszinten van a fűtéshelyiség.

A garázsból belső lépcsőn keresztül közelíthető meg mindkét lakás, saját bejárattal.

Az alsó szinten lévő lakás nagy teraszos – a kerttől pár lépcsővel elválasztva-, a felső lakás nagy erkélyes. Az épületben a belmagasság 2,85 m.

A teljes épület pincétől a padlásig, valamint a kert kifogástalan állapotban van, karbantartott, semmiféle felújítás nem szükséges. Tehermentes, bármikor költözhető.

Eladási irányár a teljes épületnél: 110 millió Ft.

Eladási irányár alsó lakás : 58 millió Ft.

Eladási irányár felső lakás: 52 millió Ft.


 
www.siteadmin.hu