XIV. Gvadányi utca
Képgaléria (5 kép)


XIV. Zuglóban Gvadányi utcában, parkra néző, csendes, napos, világos, nagyon szép állapotban lévő kitűnő beosztású 56 m2-es panellakás. Az épület 10 emeletes, szintenként csak 4-4 lakás van. A ház karbantartott, külső homlokzata többször volt felújítva, legutóbb 4 éve. Ekkor a panelek közötti fugák szigetelése is megtörtént. A háznak van felújítási alapja, a mellette lévő épülettel közösen 7 millió forint.
Az öröklakás félemeleten, közvetlenül a lépcsőházból nyílik zárható ajtóval. Az itt lévő két lakásnak saját használatú, zárt folyosó része van, ahol saját részre extra tároló helyek vannak. A lakás ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Külső nyílászárók 4 éve lettek műanyagra cserélve, az ablakokon belső tokos redőny van. Lakáson belül az összes radiátor cseréje 5 éve történt, a radiátorok saját tulajdonban vannak és 2013-ig van rájuk garancia.
Az összes szoba parkettás, előtér, konyha, fürdőszoba és mellék helyiségek padló csempével. Mindegyik szoba külön nyílik, fürdőszoba felújítva, wc külön helyiségben. Nappali 21 m2, 2 db félszoba 8-8 m2, a konyha világos, ablakos, beépített konyhabútorral, gáztűzhellyel. A közlekedő részben nagyméretű beépített szekrény van. Kamra is van külön. A falakon szigetelő tapéta van, a lakásban telefon, kábel tv és internet működik. A lakás vízórás. Közös költség 6.500 Ft/hó, fűtés költség télen 20 ezer, nyáron 9 ezer Ft/hó.
A lakáshoz Vagyonkezelőtől bérelt önálló garázs is tartozik, melynek megvétele nem kötelező. A garázs 15 m2-es, jelenleg a havi bérleti díja 860,-Ft/hó.

Az öröklakás irányára: 12,2 millió forint, a garázs bérleti joga 1 millió forint.Érdeklődni lehet a lakások értékesítésével foglalkozó Oblat Ildikó-nál a 06-30-9703-183 mobil számon, a 221-9400 számon üzenetet lehet hagyni, email-t írhat az oblatildiko@mail.datanet.hu címre.
 


Gvadányi alaprajz
Gvadányi alaprajz


 ertertr
Félszoba


A nappali déli fekvésű és világos, meleg.
Nappali

NappaliKonyha


www.siteadmin.hu