XIV. Telepes u. 35/b.
Képgaléria (4 kép)


A társasház melyre az emeletráépítéssel két új lakás került kialakításra Zugló egyik legdinamikusabban fejlődő utcájában a Telepes utcában van. Az elmúlt évek során az utcában a romos épületek helyébe új kertes társasházak épültek ill. a jó állapotban lévő, de már felújításra szoruló épületek az emelet ráépítés során váltak korszerűbbé és kaptak szép új homlokzatot.

Az épület elhelyezkedése optimális, hiszen pár percre van a Bosnyák tértől és a leendő Zugló központtól, de a kis forgalmú Telepes utca és a csendes Fűrész utca sarkán épült.
A környéken mindenféle üzlet megtalálható és gyalogosan elérthető. A közelben van iskola, óvoda, a közeli Bosnyák téren többféle bank, állandóan nyitva tartó élelmiszer üzlet, étterem, cukrászda és a közkedvelt piac. A tömegközlekedéssel már most is minden irányba gyorsan eljuthat, de a már épülő metro vonalnak a Bosnyák téren is lesz megállója.

A társasház mely jelenleg 10 lakásos az emelet ráépítés során teljes felújításra kerül. Mind a külső mind a belső homlokzat felújítása folyamatos, a víz-, csatorna- és villany- fővezetékek cseréjét és az épület szigetelését már elvégezték. Természetesen a ház új tetőt is kapott.

Az épület III. emeletén 2 db hasonló méretű, tágas, világos, napos lakás került kialakításra, melyből az egyik lakás még eladó. Mindkettőnél lehetőség volt a tetőtér felé tovább terjeszkedni. Ebben a tetőtéri részben kialakításra kerülnek a közművek /fűtés, villany/, így a 67 m2-es lakások bővíthetők lettek egy egyenértékű plusz helyiséggel, ami kb. btto 15 m2. Ebbe a tetőtéri szobába a nappaliból van a feljárat a fürdőszoba melletti falnál, jóformán észrevehetetlen. A konyhát kívánság szerint egybe lehet nyitni a nappalival vagy ajtóval el is zárható. A szobák mindegyike külön bejáratú, jól szeparálható. A lakások emelet ráépítéssel lettek kialakítva, minimális csapott tetőrész csak a konyháknál és a kamráknál van, amit a vételárba nem számítottunk bele. A vételár kialakítása a nettó négyzetméter figyelembe vételével történt.

A lakások elkészültek, belső munkálatok folynak.

Az ügyvédi szerződés elkészítésének díját a vételár tartalmazza, melybe beletartozik a friss tulajdoni lap kiváltása, az adás-vételi szerződés elkészítése ügyvédi ellenjegyzéssel, a szerződés Földhivatalba történő benyújtása, a társasházi alapító okirat módosítása valamint a lakás vásárlással kapcsolatos jogi felvilágosítás.


III.em. 1.sz. lakás 64,83 m2 + tetőtérben kb. btto 15 m2

Beosztás: Előtér, közlekedő 5,70 m2
Szoba 12,00 m2
Szoba 10,47 m2
Nappali, étkező 24,78 m2
Konyha 4,96 m2 /6,56 m2/
Kamra 1,14 m2 /1,80 m2/
Fürdőszoba 4,38 m2
Wc 1,40 m2

Vételár 64,83 m2 308 ezer Ft / m2 19.968.000,- Ft
+ tetőtérben 1 szoba

III. em. 1.sz. lakás összesen irányár bruttó 21.900.000,-Ft


Fizetési ütemezés

Foglaló szerződés kötéskor 10%

Elkészült épület szerkezeti munkák 30%

Elkészült komplett tető 20%

Elkészült belső munkák 30%

Befejezett külső munkák 10%
/a lakás átadásakor/


A kulcsrakész átadási ár bruttó ár, közmű hozzájárulással együtt.

Az öröklakások megvásárlásakor felvehetők az új lakások vásárlásakor lehetséges hitelek, szoc.pol kedvezmények.
A lakás vásárlásához igényelhető kedvező kamatozású hitelt az Ön által választott pénzintézet folyósíthatja. A hitel ügyintézésben tudunk Önnek segítséget nyújtani.

A lakások átadási határideje 2008. december 31.

Érdeklődni lehet
a lakások értékesítésével foglalkozó Oblat Ildikó-nál a 06-30-9703-183 mobil számon, a 221-9400 számon üzenetet lehet hagyni, email-t írhat az oblatildiko@mail.datanet.hu címre.

Budapest, 2008. november
--------------------------------------------------------------------------------

 HelyszínrajzAlaprajz

Látványterv a Fűrész u. felőlLátványterv a Telepes u. felől


www.siteadmin.hu