Zugló, Bíbor u.
Képgaléria (7 kép)


Zugló csendes, fával, bokrokkal beültetett utcájában Bíbor utcában 6 lakásos, kertes, újszerű állapotban, 8 éve épült társasházban 92 m2 lakóterületű + 2 erkélyes öröklakás. A lakáshoz teremgarázsban 2 gépkocsi számára van beálló hely vagy 1 gépkocsi + tároló.


A társasház kivitelezője a tulajdonos volt, aki megtartotta magának a ház legszebb lakását, ez kerül most értékesítésre.

A lakás az épület első emeletén van. A lépcsőház tágas, világos előteréből szintenként két lakás nyílik.

A lakás tájolása kelet - nyugati, így állandóan világos, napfényes. Az eredeti tervrajztól eltérően egyedi kialakítással készült a szokásosnál több extra beépítésével. Ilyenek a kombinált fűtésrendszer. Az egész lakásban kiépített radiátoros cirko fűtésen kívül a nappaliban, étkezőben padlófűtés is működik. Az egyik, belső kertre néző szobafal, nem egyenes hanem sarkosan kiugrik, megnövelve a szoba nagyságát. A fürdőszobában beépített sarokkád van. A fürdőszobából nyíló háztartási helyiség többfunkciós. Jelenleg mosó- szárító- vasaló helyiség, melyben tároló helyek találhatók. De kialakították egy esetleges zuhanyzó részére is a csatlakozásokat. Az előtérben fal síkba beépített gardorobe szekrények vannak. Egyes helyiségek mennyezetén spot lámpás világítás van, így a beépített konyhában a pult fölé nyúló részben is. A beépített konyhabútor tartozéka a tűzhelyen, mosogatón kívül a mosogatógép, az elszívó és az étkező pult is.

A közös költség 9ezer Ft/hó, a lakásban UPC és kábel TV hálózat kiépítésre került.

Az utca front és belső kert rész rendezett, karbantartott, növényekkel beültetett.

A lakás beosztásán szükség szerint lehet változtatni. Jelenlegi beosztása:

Nappali 28,00 m2
Szoba 16,77 m2
Szoba 16,80 m2
Étkezős konyha 14,00 m2
Előtér 5,67 m2
Fürdő szoba 5,76 m2
Háztartási helyiség 3,00 m2
WC 1,00 m2
Kamra 1,00 m2
Összesen 92,00 m2 + 2db erkély 8m2
+ Garázs tárolóval 23 m2

A lakás igény szerint azonnal is költözhető.

Irányár: 29,9 millió Ft.
Az ár kedvező fizetési feltételek melletti irányár.

További felvilágosításért vagy időpont egyeztetésért kérem hívjon a 06-30-9703-183 mobil számon vagy írjon email-t az oblatildiko@mail.datanet.hu címre.

 FürdőszobaHálószobaNappaliKonyha

NappaliÉtkezőNappali


www.siteadmin.hu